Blog Lois en Edwin

Als Zeeuwse is het toeval dat je in de Betuwe een Zeeuwse treft en laat dit nu een 1/2 Zeeuwse zijn!

Lois en Edwin, hadden hun scenario al klaar want in de laatste zomerse nadagen in najaar 2014 maken ze al hun touwfoto’s in vol ornaat met boeket en al rondom de as feestlocatie!
Er wordt een puzzel gemaakt van 3 foto’s en iedere gast kreeg een puzzelstukje ter uitnodiging opgestuurd toen ik er was kreeg ik als laatste puzzelstukje 202, dat betekend adat er dus 201 gasten zullen zijn groot en klein.

Na het voorgesprek had ik zoveel info daar kon ik zeker wat mee voor de toespraak!
Maar natuurlijk probeer ik alles in hun thema te houden en de tekentafel aan te kleden (wordt vaak vergeten) een trouwkaart bied vaak een ingeving.

IMG_2095

Soms ben je maar 3 uur bij elkaar en zou de teller qua onkosten ma 1 uur moeten stoppen maar is het contact zou goed en is de onderlinge klik er dan blijf je plakken, hahaha maar het gevoel wordt steeds beter en na emails over hoe en wat, komen we alle drie tot een gezamenlijke lijn in de ceremonie.
Natuurlijk heb je niet alles in de hand want niet alles is te sturen op zo’n dag.

IMG_2968

IMG_2973

Hun lieve dochtertje Maud en zoontje van de vrouwelijke getuige kwamen aan in een afstands-bestuurbare auto met de ringen in het doosje voor op de motorkap een geweldige binnenkomst.
Maud was heel erg huilerig hiervoor door al het nieuwe en een ander dagindeling maar kompleet stil toen ze in de auto zat en alle ogen op haar gericht!

Gelukkig ging onder oorverdovend gejuich het JA bevestigd worden

IMG_2426

Er werd links en rechts getekend met voor mij extra in het trouwboekje;

IMG_2830

en na de ringen wisseling
IMG_2990IMG_2987
Was de afloop en was er een heerlijk bruidstaart, ook een stukje voor mij maar een bruidsmoeder feliciteren die je nog nooit gezien hebt deel je graag de emotie van een moeder, heel intens….

IMG_3102

IMG_3098

Lieve Lois en Edwin samen met jullie kleine Maud, bedankt voor mijn vertrouwen <3