Hallo, Hello, Salut, Ola, Ciao

Gefeliciteerd aanstaand (bruids) paar, jullie hebben de grote stap bijna genomen!

IMG_7218

Jullie kiezen voor een toekomst samen. Dat is iedere keer voor mij ook weer heel bijzonder!
Als trouwambtenaar of ceremoniespreker draag ik graag een steentje bij aan een mooie start van jullie huwelijksdag.

Ik ben Henny Kooijman, trotse moeder van drie zonen. Samen met mijn eega hebben we in 2011 ons 30 jarig huwelijk gevierd, wat gaat de tijd snel!

Als een Babs, een Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand ben ik al weer acht jaar aan mijn woongemeente de gemeente Overbetuwe verbonden. Door beëdiging kan ik als een zelfstandig trouwambtenaar/Babs overal op Nederlands grondgebied trouwen, maar ik kan ook een ceremonie of herbevestiging leiden als ceremoniespreeker, zelfs in het buitenland.

Om een kwaliteits “trouw” product te leveren, ben ik aangesloten bij de trouwambtenarenvereniging Matrimonium.

matrimoniumlogo

 

 

Bruidspaar jullie stijl staat voorop, ik zorg voor humor en een plezierige sfeer. Nogmaals, leuk jullie te mogen begroeten als Babbelaere, wonend in de Betuwe maar van origine een Zeeuwse met een babbeltje maar zonder het goud-gele snoepje in mijn mond!

babbelaars-zondag3.jpg